Til forsiden
Levering: 1-2 hverdage med GLS          10% rabat - ved køb for 1200 kr excl. moms.          Du kan betale Med EAN     
0
Din indkøbskurv er tom.

0

Visuelle Ure ApS - Time Timer DK

×

Opret Bruger

Profil Information

Login Information

eller login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Time Timers

Vi har mange forskellige modeller inden for Time Timers. Vi har modeller der kan vise optil 60 minutter på urskiven, men også modeller der kan vise optime 5, 20, 90 og 120 minutter på urskiven. Alle modellerne kan stå selv, men modellerne Time Timer mellem og Time Timer Stor kan også hænges op på vægen. Lyden kan slåes til og fra bagpå urene.

Modellen Time Timer Plus adskiller sig fra de andre på udseende. Uret har samme effekt som de andre time timer, men uret er nemmere af transportere rundt grundet håndtaget. Herudover kan man på Time Timer Plus modellen justere lydstyrken høj/lav bag på uret.

Time Timers er specielt gode til børn der endnu ikke har fået en fornemmelse for tid. Den farvede skive der bliver mindre, gør det lettere for børnene at relatere til tiden og spørgsmål som "Hvor lang tid er der tilbage?" kan undgås. Time Timeren bruges både i institutioner og skoler, men også til personligt brug. I skolen, kan det være for at øge børnenes koncentration til fx læsning i egen bog i 15 minutter, eller gruppearbejde i 20 min. Det kan også helt lavpraktisk bruges til tydeligt at vise børnene hvor lang tid der er tilbage af timen indtil de kan gå til frikvarter.

I institutioner har vi set eksempler på at Time Timeren bliver brugt til alt fra håndtering "playstationtid", udetid, frokosttid eller his noget kreativt skal tørre.

Til personligt brug kan behovet variere og dermed også Time Timeres brug. Time Timeren med 5 minutters interval anvendes især til brugere med særlige behov. Det kan være for at vise hvor lang tid et toiletbesøg må tage, børste tænder tid, tid til at tage tøj på - alle sammen hverdags ting som for nogle kan tage rigtig lang tid uden fornemmelsen for tid.

Time Timeren kan bruges til de knap så sjove ting, fx lektietid, højtlæsning, oprydning, opvask, spisetid osv, aktiviteter hvor tålmodigheden ofte bliver sat på prøve.

Time Timer har vundet flere priser

Webbureau ITTP